Політика конфіденційності

Згода на обробку персональних даних

1. Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» я як суб’єкт персональних даних даю Комунальному підприємству «Щасливе місто» як володільцю персональних даних свою добровільну, інформовану та однозначну згоду на:

1.1. обробку моїх персональних даних (стаття 2 Закону України «Про Захист персональних даних»); 

1.2. використання моїх персональних даних, що передбачає будь-які дії володільця персональних даних щодо обробки цих даних, дії щодо їх захисту, а також дії щодо надання часткового або повного права обробки персональних даних іншим суб’єктам відносин, пов’язаних із персональними даними (стаття 10 Закону України «Про захист персональних даних»);

1.3. поширення моїх персональних, що передбачає дії володільця персональних даних щодо передачі відомостей про фізичну особу (стаття 14 Закону України «Про захист персональних даних»);

1.4. доступ третіх осіб до моїх персональних даних в обсязі, відповідно до статті 16 Закону України «Про захист персональних даних»).

2. Цим я підтверджую, що належним чином повідомлений(-а) про мету обробки моїх персональних даних.

3. Згідно з цією Згодою персональні дані можуть передаватися до/з інших електронних інформаційних ресурсів виключно з метою їх обробки (збору), без додаткового повідомлення суб’єкта персональних даних про таке передання.

4. Ця Згода не поширюється на дії з обробки персональних даних, що здійснюються іншими володільцями та розпорядниками персональних даних, яким Комунальне підприємство «Щасливе місто» передає персональні дані для досягнення мети їх обробки (збору).

5. Мета та умови обробки моїх персональних даних мені зрозумілі та я погоджуюся з ними.

6. Ця Згода є чинною з моменту її надання.